Julisteet luovat tunnelmaa kotiin

Julisteet ovat oiva sisustuselementti

Jokaisen kodin tunnelmaan voi kätevästi ja helposti vaikuttaa erilaisten julisteiden ja näyttävien sisustustaulujen avulla. Viihtyisä koti rakennetaan aina pieniä yksityiskohtia käyttämällä. Julisteet voi aina halutessaan kehystää ja niistä voi tehdä upean taulukokoelman seinälle, eli kodin tyyliä ja värejä mukaillen.

Sisustaminen on helppoa, edullista ja mukavaa, joten siihen kannattaa jokaisen asuinympäristöstään kiinnostuneen henkilön lähteä. Juliste toimii aina myös yksittäisenä katseenvangitsijana.

Julisteiden aihe on helppo valita omien mieltymyksien ja kodin muun sisustuksen mukaan. Aiheita löytyy joka lähtöön, eli tarjolla on suloisia eläin- ja luontoaiheita, ruokaan ja ateriointiin liittyviä teemoja sekä nykyään erittäin suosittuja vintagejulisteita. Suosittuja graafisia aiheita on myös aina tarjolla.

Keittiön sisustus

Keittiö on kodin sydän, eli paikka jossa usein eniten olemme. Kettiöön sopivat esimerkiksi kaikki ruoka-ja ruoka-aine aiheiset julisteet, kuten esimerkiksi raikkaat vihannestaulut tai esimerkiksi kahvi- ja juustoaiheiset taulut. Keittiön seinillä näkee nykyään myös kauniin moderneja viiniaiheisia julisteita.

Julisteet ovat useimmille rakas sisustuselementti jo lapsuus- ja nuoruusajoilta, jolloin seinillä saattoi komeilla vaikkapa autoihin, urheiluun tai musiikkiin liittyviä aiheita. Taitava sisustaja tietää, että kauniita julisteet sopivat kodin jokaiseen huoneeseen. Tyylikkäillä kuvakehyksillä varustettuna tai niitä ilman, julisteet ovat aina varsin viehkeä ja tyylikäs sisustuselementti.

Taulujen kiinnittäminen

Taulujen ja julisteiden kiinnittäminen on todella helppoa. Taulujen takaosassa on normaalisti valmiina kiinnitysholkki seinään laittamista varten. Taulun laittaminen betoniseinälle saattaa usein olla haastavaa, mutta apuna voi käyttää hyvää kekseliäisyyttä.

Eräs hyvä konsti on, että seinään voi porata reiän. Reiän poraus tehdään ilman niin sanottua iskuominaisuutta, ja laitetaan iskuominaisuus päälle terän upotessa betoniin. Iskuominaisuuden kytkeminen päälle oikealla hetkellä takaa aina tarkan jäljen. Seuraavaksi proppu asennetaan porausreikään, jolloin myös käytettävä ruuvi haetaan sopivaksi. Taulu/taulut pysyvät paikoillaan hyvin, jolloin taulun reunat ovat jokapuolelta tasaisesti seinässä kiinni. Oikean asennon taululle saa kätevästi vatupassin avulla. Huonekalut, matot ja verhot on myös aina mukava valita sopiviksi katseenvangitsijoina toimiviin tauluihin. Käytännössä juuri ne eniten omaa itseä miellyttävät yksityiskohdat saa parhaiten esiin omia valintoja tekemällä.