Miten julisteet tekevät kodistasi kodikkaan?

Julisteet ovat oivallinen tapa tehdä kodista entistä kodikkaampi, eivätkä ne edes maksa paljoa, kuten arvokkaampi taide helposti tekee. Kerromme tässä muutama syyn, joiden vuoksi sinun kannattaa suosia sisustuksessasi julisteita.

Julisteet tuovat kotiisi ripauksen lempiasioitasi

Julisteiden avulla näytät muille mistä pidät. Olivatpa kyseessä sitten kaukomaat tai yksisarviset, löydät yleensä helposti mielenkiinnonkohteisiisi liittyviä näyttäviä julisteita, joilla voit vaikka tapetoida koko seinän. Kun olet sananmukaisesti itsellesi tärkeiden asioiden ympäröimä, tunnet itsesi rentoutuneeksi ja olosi turvalliseksi. Julisteiden avulla saatkin kotisi näyttämään itsesi näköiseltä. Nykyaikaiset modernit julisteet ovat näyttäviä ja hyvälaatuisia ja muuttavat hetkessä kotisi ilmettä.

Koti on turvasatamamme – paikka, jossa on tarkoitus levätä ja rentoutua sekä paikka, jossa saa olla oma itsensä. Esteettisyys on tärkeä osa kodin tunnelmaa, eikä sen merkitystä tulisikaan aliarvioida. Tästä syystä myöskään itselle mieleisten julisteiden sisustukseen tuomaa lisää ei kannata aliarvioida.

Julisteet eivät maksa paljoa mutta saavat aikaan suuren muutoksen

Julisteinen edullinen hinta tekee niistä helpon hankittavan. Arvokas taide saattaa maksaa melkoisesti, eikä sellaiseen ole kaikilla välttämättä varaa, vaikka kuinka mieli tekisi. Sen sijaan julisteiden hankkiminen on huomattavasti edullisempaa, joten julisteita voi jopa vaihdella, jos edellisiin kyllästyy tai oma maku muuttuu. Näin koti pysyy koko ajan omannäköisenä ilman mittavia investointeja. Julisteiden kautta voit tuottaa itsellesi hyvää mieltä pikkurahalla.

Kehystettyinä julisteet tuovat tilaan taiteen tuntua

Julisteita voi myös kehystää. Tällöin ne tuovat tilaan kuin tilaan, tai vaikkapa kotiisi taiteen tuntua. Vaikkei sinulla olisikaan varaa kalleimpiin taideteoksiin, voit silti valita kotiisi mieleisiäsi kuvia julisteiden muodossa, kehystää ne mieleisilläsi ja sisustukseesi sopivilla kehyksillä ja huomaat pian, että nämä kehystetyt julisteet ovat kuin piste I:n päällä kotisi sisustuksessa. Myös kehyksiä löytyy edullisesti esimerkiksi Ikeasta, mikä on hyvä uutinen, jos olet sisustamassa pikkurahalla, mutta tavoittelet tästä huolimatta kivaa lopputulosta. Julisteiden avulla onkin mahdollista saada aikaan yllättävän suuria muutoksia pikkurahalla. Kun et joudu sisustuksen vuoksi murehtimaan raha-asioita, rentoudut kodissasi entistä paremmin ja tunnet olosi entistä levollisemmaksi.