Luovia lahjaideoita

Onko luovalla ystävälläsi syntymäpäiväjuhlat tai muu merkkipäivä etkä tiedä, mitä ostaa hänelle lahjaksi? Jos olet miettinyt pääsi puhki erilaisten vaihtoehtojen äärellä eikä hyviä vaihtoehtoja ole vielä löytynyt, on korkea aika lukea läpi tämä vinkkilista! Tämä lista antaa sinulle parhaat vinkit lahjoista, joiden saamisen jälkeen läheisesi ilahtuu ikiajoiksi.

 

Lahjakortti

Kuulostaa tylsältä, tiedetään. Persoonattomalta kuulostavaa lahjakorttia kannattaa kuitenkin lähestyä uudesta kulmasta: osta lahjakortti liittyen johonkin sellaiseen, mistä ystäväsi on aina puhunut mutta ei ole koskaan uskaltanut lähteä toteuttamaan. Jos ystäväsi haaveilee öljyvärikurssista, taideretriitistä tai vaikkapa Maalaa oma Mona Lisasi -jäljennöskurssista, on lahjakortti tapa tehdä unelmista totta. Jos ystävälläsi on orastava kiinnostus kokkailuun, lahjakortti keittiötarvikkeiden verkkokauppaan, esimerkiksi makujakauppa.fi, voisi olla sopiva lahja.

 

Yhteistä aikaa

Aikuisten elämässä käy useasti niin harmillisesti, että ystävien yhdessä viettämä aika jää töiden, harrastusten tai perheen jalkoihin. Siksi yhdessä vietetty aika on loistava lahja ystävälle. Sovi valmiiksi sopiva aikataulu ystäväporukan kesken, varatkaa illallinen, risteily tai vaikka ulkomaan matka ja viettäkää laatuaikaa pitkästä aikaa ystävien kesken! Muisto mukavasta hetkestä vanhojen kavereiden kanssa jää mieleen pitkäksi aikaa.

 

Personoitu lahjakori

Lahjakoreja pidetään yllätyksettöminä yritysten tapoina lahjoa yrityskumppaneita ja korien on totuttu sisältävän ehkä viiniä, keksejä, hienoja suklaita ja laadukkaita säilykkeitä. Kopio idea ja tee siitä ystävällesi sopiva versio, jossa olet valinnut koriin tulevat tuotteet ystäväsi henkilökohtaisten mieltymysten perusteella! Lahjakoria kannattaa alkaa suunnittelemaan hyvissä ajoin, jolloin ehdit painaa mieleesi ystäväsi lempisuklaan, -viinin ja muut suosikkituotteet. Tällainen paketti tulee varmasti käyttöön eikä jää kaappiin pölyyntymään.

Näillä vinkeillä onnistut varmasti yllättämään läheisesi!