Kevät on hyvää aikaa taidejuhlien järjestämiseen

Talven jälkeen valoisa kevät on aivan parasta aikaa järjestää erilaisia juhlia ja esimerkiksi taidenäyttelyiden avajaisia. Kevään valoisuus on kirjaimellisesti loistavaa aikaa avata taidenäyttely. Näin teokset saavat arvoisensa valaistuksen ja kevään puhdas valo antaa teosten päästä oikeuksiinsa. Taidenäyttelyiden avajaiset, sekä erilliset juhlat taiteen äärellä ovatkin nautinnollisia sekä taiteilijoille, että taiteesta nauttiville.

Taidenäyttelyiden järjestäminen on varmasti jännittävää, mutta monille se on oikein mieluista puuhaa. Näin muut pääsevät nauttimaan teoksiesi jännittävästä olomuodosta ja pähkäilemään millaista mielenmaisemaa teosten sanoma yrittääkään esittää. 

Helpot ja maistuvat tarjoilut ovat varmasti vieraiden mieleen

Jokaisten juhlien välttämättömyys on tarjoiltavat. Niistä ei kannata tinkiä, jos haluaa vieraiden nauttivan täysin siemauksin juhlista. Tarjoiltavien ruokien ja juomien määrää voi kuitenkin olla vaikeaa arvioida etukäteen ja kuitenkaan ei kannata ostaa liikaa tai liian vähän. Liikaa hankkiessa ylijääville tarjoiltaville voi olla vaikeaa keksiä käyttöä ja roskiinkaan ei ole mieluista heittää mitään. 

Samaten liian vähän hankkiessa tulee vastaan tilanne jossa osa vieraista jää ilman syötävää tai juotavaa. Juomien osalta Sodastream hiilihapotuslaite on hyvä pelastus. Sen avulla saa valmistettua maustettuja tai maustamattomia kuplajuomia helposti ja edullisesti. Syötävien tarjoiltavien osalta kannattaa pyrkiä valitsemaan pitkään säilyviä ja edullisia tarjottavia, kuten keksejä ja makeisia, jotka yli jäädessä säilyvät vaikka seuraavia juhlia varten.

Lainaa kauniit koristeet tarjoiltavia varten

Tarjoiltavia varten kannattaa hankkia laadukkaat ja taiteen teemaan soveltuvat tarjoiluastiat. Esimerkiksi keksejä tai karkkeja varten sopii Iittala maljakko, joka on loistava osoitus kotimaisesta designista ja näin ollen soveltuu loistavasti juhlien teemaan. Värimaailma kannattaa pyrkiä valitsemaan kevääseen ja luonnon heräämiseen soveltuvaksi. Näin kunnioitat sekä taiteen loistoa, että luontoa ja sen kauneutta.