Taiteilijan tarpeelliset kodinkoneet

Taiteen tekeminen on todellista työtä ja omassa studiossa työskennellään pitkiä päiviä ilman suurempia taukoja. Taiteilijan studio tarvitsee mukavan sisustuksen lisäksi tiettyjä laitteita, joiden avulla voi työntekoa helpottaa ja niiden avulla jaksaa toimia koko pitkän päivän ajan. Studion sisustaminen kannattaa suunnitella siten, että huoneesta löytyy paikkoja, joissa voi levätä sekä nauttia virvokkeita sekä ruokaa. Kannattaa siis ainakin hankkia hyvä sohva, pöytä ja tuolit omaan studioon, jotta työn tekeminen sujuu jouhevammin. 

Kalusteiden lisäksi oma studio kannattaa varustaa kunnolla tietyillä kodinkoneilla, joista voi olla todella apua. Veikon kone verkkokaupasta löytyy paljon erilaisia tuotteita ja kodinkoneita hyvään hintaan. Älä kuitenkaan lähde ostamaan mitä tahansa vaan mieti mitä tarvitset ja ota vinkit talteen tästä artikkelista. 

Tärkeä asia niin taiteilijoille kuten monelle muullekin on kahvinkeitin. Kahvinkeitin on hyvä olla varustettuna termoksella, koska aina ei ole aikaa juoda kahvia juuri silloin kun se on keitetty mutta termospannulla varustetussa kahvinkeittimessa kahvi pysyy tuoreena pidempään. Jos kahvi ei maistu niin vaihtoehtoisesti voi hankkia itsellee teen keittimen tai vedenkeittimen. Näiden keittimien lisäksi on hyvä hankkia jääkaappi, jossa eväät ja tuore ruoka säilyy viileänä ja raikkaana. Jääkaappi voi olla pieni ja tietenkin mahdollisuuksien mukaan vintagetyyliin valmistettu.

Ruoanvalmistukseen on myös monia käteviä välineitä. Kaikille tuttu mikro on yksi perusväline mutta jos haluaa hieman erikoisempaa ruokaa niin studioon voi

 hankkia myös pienet keittolevyt, joilla voi paistaa ja keittää ruokaa halutessaan. Riisin valmistukseen toimii kätevä riisinkeitin, jolla riisistä valmistuu aina täydellisen hyvää eikä se koskaan pala pohjaan. 

Tällainen automatiikka on tärkeää, jos luomistyö on kesken. Monissa muissakin laitteissa on paljon automatiikkaa ja niillä voi valmistaa ruokaa ilman suurempaa valvomista. Esimerkiksi nykyaikainen airfryer on yksi laite, joka toimii hyvin kiireisen työn ohessa. Siihen vain asetetaan ruoat ja asetetaan haluttu valmistumisaika, jonka jälkeen ruoka on aina yhtä täydellistä ja maukasta.